Vrouwen Werkgroep *El Hoeda Zusters*

20-10-2021 12:24

السلام عليكم

 

Beste broeders en zusters,

 

Langs deze weg willen we onze nieuwe vrouwenwerkgroep aankondigen. In augustus hebben we vanuit het bestuur een oproep gedaan via Facebook en whatsapp of zusters intresse hebben voor een vrouwen werkgroep. Hier hebben vijf zusters op gereageerd. Dit zijn Nassira, Miryam, Archimou, Zoulikha en Layla. Deze zusters zullen vanaf heden de vrouwenwerkgroep El Hoeda vormen. Zoals in de oproep stond, zullen zij het aanspreekpunt zijn voor de vrouwen in Schoonhoven. Zij zullen samen met andere vrijwilligers aan de slag gaan met het organiseren van activiteiten en een rooster bijhouden voor de vrouwen- en kinderactiviteiten in de vrouwenruimte van de moskee.

 

Via een whatsapp verzendlijst worden de zusters door deze werkgroep op de hoogte gehouden van activiteiten/mededelingen en oproepen voor vrijwilligers.

Ben je deze week nog niet toegevoegd? Stuur dan je naam en telefoonnummer naar 06-44972948. Ook komt er een Instagram pagina: @elhoedazusters.

 

Op 6 november organiseren zij als start een koffie/thee inloop voor vrouwen. Kom langs om kennis te maken en/of je aan te melden als vrijwilliger. Tijdstip inloop: 14:00-16:00.

 

Wil je je alvast aanmelden als vrijwilliger of heb je zelf een initiatief voor een activiteit in de moskee? Neem dan contact op met de werkgroep via het telefoonnummer: 06-44972948.

 

 

Moge Allah deze samenwerking zegenen. Amien. 

 

Doorzoek de website

Contact

Islamitisch Centrum El Hoeda Islamitisch Centrum El Hoeda
Beneluxlaan 1
2871HA Schoonhoven

Openingstijden:
Opening voor salaat al Fajr
Sluiting na salaat al ishaa
Tel: 06-40147687
of 06-52094525