Verbouwing Islamitische Centrum Schoonhoven El Hoeda

16-12-2023 18:16

Brief omwoneneden.pdf (791760)

 

Verbouwing Islamitische Centrum Schoonhoven El Hoeda                           

 

Schoonhoven, 16 december 2023

Betreft: Verbouwing centrum El Hoeda

 

 

Beste lezers,

 

Nu de plannen van het winkelcentrum Schoonhoven-Noord zijn uitgevoerd zoals is besloten in het bestemmingsplan van 8 december, wil Islamitische Centrum Schoonhoven El Hoeda het oude schoolgebouw aan verbouwen. Dit zodat dit gedeelte een eenheid gaat vormen met de nieuwere uitbreiding aan de achterzijde en zodat het pand qua uitstraling aansluit bij de nieuwbouw van het winkelcentrum Noord.

 

Het pand wordt verduurzaamd door isolatie aan de buitenzijde aan te brengen en krijgt een “nieuwe jasje” van metselwerk conform de eerder gerealiseerde uitbreiding aan de achterzijde. Naast de gevelrenovatie zal het gebouw ook inpandig duurzaam gerenoveerd worden. Het zal worden voorzien van isolatie, nieuwe koeling en verwarming middels een luchtbehandelingsinstallatie en opwekking van energie middels zonnepanelen op het dak. Daarbij wordt het dak van het middengedeelte verhoogd tot de bestaande hoogte en wordt er aan de voorzijde de gevel naar voren gebracht aansluitend op de rooilijn van het buurpand.

 

 

Hieronder ziet u de tekeningen van het verbouwplan. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u met ons contact opnemen. Dat kan via de mail: info@icselhoeda.nl

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van ICS El Hoeda

Namens deze

 

De voorzitter van het bestuur

 

Aanzichten

Plattegronden

3D-impressies

Foto’s bestaande toestand

Doorzoek de website

Contact

Islamitisch Centrum El Hoeda Islamitisch Centrum El Hoeda
Beneluxlaan 1
2871HA Schoonhoven

Openingstijden:
Opening voor salaat al Fajr
Sluiting na salaat al ishaa
Tel: 06-40147687
of 06-52094525