El Hoeda Academy

07-06-2021 12:51

*Aankondiging El Hoeda Academy*

 

El Hoeda Academy is opgericht als initiatief vanuit de gemeenschap om voor ICS El Hoeda educatieve en recreatieve activiteiten te organiseren. Wij zijn een groep jongeren uit de omgeving die als doel hebben om meer verbinding te creëren tussen ICS El Hoeda en de gemeenschap. Binnenkort beginnen wij met onze eerste activiteit: Jongerenavonden.

 

Tijdens de jongerenavonden is de zaal op de eerste verdieping geopend voor jongens van 14 jaar en ouder. Of je nou zin hebt in een potje fifa, een bordspel of gewoon wilt chillen: je bent van harte welkom! We zullen de jongerenavonden aftrappen met een speciale editie. Volg onze instagram pagina @elhoeda_academy voor meer informatie over de jongerenavonden en de aftrap. Naast de jongerenavonden zijn we ook druk bezig met het organiseren van andere activiteiten. Meer informatie hierover volgt later.

 

Communicatie: Voor vragen/opmerkingen/suggesties zijn wij bereikbaar via onze instagram pagina. Wij zijn ook bereikbaar via email of whatsapp. Insta: @elhoeda_academy Whatsapp: +31621407705 Email: elhoeda.academy@gmail.com

 

Wij gebruiken de facebookpagina van ICS El Hoeda alleen voor aankondigingen dus zijn wij helaas niet bereikbaar via facebook.

 

El Hoeda Academy

Doorzoek de website

Contact

Islamitisch Centrum El Hoeda Islamitisch Centrum El Hoeda
Beneluxlaan 1
2871HA Schoonhoven

Openingstijden:
Opening voor salaat al Fajr
Sluiting na salaat al ishaa
Tel: 06-40147687
of 06-52094525